A Magyarnóta Ünnepe 2017

A MAGYARNÓTA ÜNNEPE 2017

Kedves magyarnóta kedvelő Barátunk!

Köszöntjük az első MAGYARNÓTA ÜNNEPE 2017 – DÍJÁTADÓ GÁLA szavazó oldalán! Kérjük, segítsen szavazatával megtalálni a 2017. év, a magyar emberek által legszebbnek tartott magyarnótáját. A feladat egyszerű. Arra a magyarnótára kattintson, amely Önnek (bármely okból) a legjobban tetszik. Ezen az oldalon Ön a rendezvényt létrehozó MUSICA HUNGARICA KIADÓ által felkért 15 tagú, színvonalas szakmai kuratórium által javasolt 21 magyarnótát találja.  Csak EGY nótára szavazhat a felsoroltak közül, - de lehetősége van a SAJÁT KEDVENCEM: felirat mellé beírni az Ön legkedvesebb nótáját. Így alakul ki a végleges sorrend – s természetesen a legtöbb szavazatot elért magyarnóta kapja 2017. év LEGSZEBB MAGYARNÓTÁJA  "eszmei" díját.

Csodálatos dolog, hogy nagyszerű énekesek, zenészek, és szervezők, - a műfaj éltetői, mesterei vannak Hazánkban. Közülük többen már több évtizede az ország kedvencei lettek! Reméljük, a magyarnóta kedvelők is örömmel adnák át elismerésüket a kapott sok szép élményért, együtt töltött évekért. Őszinte szeretettel, és nagy tisztelettel szeretnénk az idén először átadni néhányuknak megbecsülésünk, szeretetünk jelét, a Kuratórium 15 tagjának titkos szavazatai alapján a DANKÓ PISTA ÉLTMŰ-díjat a több évtizedes színvonalas magyarnóta énekesi munkájuk elismeréséül 6 nótaénekes hölgynek és 6 nótaénekes úrnak! Reméljük, majd a évenként megrendezésre kerülő Magyarnóta Ünnepeken, Dankó Pista születésnapja környékén más művészeknek, nótáért sokat tevő embereknek is átadhatjuk ezt a szakmai elismerést! Fogadják ezt a nótaszerető emberek által sok munkával létrehozott rendezvényt olyan szeretettel, amilyen szeretettel létrehoztuk. Örüljünk és ünnepeljük együtt március 17-én a MAGYARNÓTA ÜNNEPÉN azt a 30 új Dankó Pista Életmű-díjas személyt, akik az elmúlt évtizedekben annyi szépet, örömet adtak nekünk, s találkozzunk jövőre is egy újabb ünneplésen más személyek megünneplésén! Várjuk szeretettel minden nótaszerető embert időset és fiatalt, hogy sokáig éljen a MAGYARNÓTA!

NYERHET IS! Kérem, vegyen részt közös játékunkban, hiszen amellett, hogy jó ügyet szolgál, még NYERHET IS szavazatával! Kérem, adja meg nevét, telefonszámát és e-mail címét, hogy értesíteni tudjuk, amennyiben Ön nyer, és így küldhetünk időnként új, hasznos információkat. A szavazáshoz nem kötelező adatait megadni.
NYEREMÉNYEK: 30 darab értékes MAGYAR ZENEI CSOMAG, melyet a március 17-i Magyarnóta Ünnepen sorsolunk ki, és postán küldünk el! Segítségét nagyon köszönjük!

Éliás Tibor
a Magyarnóta Ünnepe alapítója,
szervezője

 

 

Szavazás a Főoldalon